Håller med!

Håller med Sabina om detta! Helt otroligt sjukt! Förstår inte heller hur man kan utsätta sin häst för detta. Värt att kolla på!
Hon säger bland annat att hästen skulle säga till om det inte var okej med tanke på att se är så stora och kraftfulla djur. MEN om man rider på skarpa bett och kandar är det kanske inte så lätt att visa vad man tycker hit och dit.

Vad tycker ni? skapa gärna en diskution ang detta!


Kommentarer
Postat av: Jag

Seriöst . Hösten kan inte säga utfående när man har landar hästen kan inte ens säga ifrån om den ska ridAs eler inte. Nu måsta man förstå mig rätt oftast uppfostrar man sin häst så pass att den lyssnar på en de kallas vänskap till lit. Hästarna är ju välupp fostrade och dåraktig tävlings hästar de gör de du ber den om. Såklart den inte säger emot. Den är uppfostrad så. Många på ridskolan rider så . De märker inte ens de. Men på ridskolan tror barnen gymet den böjer på naken ju bättre form. Djurplågeri är de. Inget bra för hästen ta en morot och görså inget mer mede. Inga skador och psykiska och fysiska på värkningar.

2011-07-25 @ 11:40:21
URL: http://gepatdojag.blogg.se/
Postat av: tina

Hur dum i huvvet kan man bli? tragiskt att de som kallar sig proffs håller på med sådant skit.

Alla vet ju att många hobbyryttare tar efter sina idoler, varför då skylla på att man rider på detta hemska sett bara för att få variation?! Tror vi kommer få se många knäckta hästar både på hobby nivå och proffs nivå.

Tycker även att man ser ganska tydligt att den bruna hästen inte alls tycker att det är ok då den tjaffsar ganska mkt med huvud å mun. suck

Det värsta är att man ser allt fler å fler som rider på detta sätt.

Hemskt är vad det är!!

2011-07-31 @ 17:11:49
URL: http://flixxen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0