Foder

  • Kontrollera fodrets kvalitet genom att lukta, känna och titta på det.
     
  • Fodra lite men ofta - minst tre gånger per dag. Och på bestämda tider.
     
  • Fodra senast en timme innan hästen ska arbeta.
     
  • En svettig eller en ansträngd häst ska inte äta. Vänta till den har återhämtat sig.
     
  • Ge hö före kraftfoder. Och även vatten före kraftfoder.
     
  • Kontrollera att hästen alltid har vatten.
     
  • Ge aldrig mer foder än vad hästen äter och ta genast bort gammalt foder.
     
  • Låt hästen äta i fred.
     
  • Ha alltid en aktuell foderlista vid boxen om det är fler än du som utfodrar i stallet.
     
  • Gör aldrig snabba foderbyten utan ändra foderstaten gradvis. Detsamma gäller nya foderpartier.

Kommentarer
Postat av: Daniella

Hej!



Mitt namn är Daniella och skulle bli glad om du snabbt kika in på min blogg och kanske bara lämna en kommentar om du vill? Skulle bli glad om du även kunde sprida bloggen! Skriver om allt från mode, kläder och shopping till min vardag och mycket mer. Kram!

2011-04-05 @ 13:50:53
URL: http://daniellaevelina.blogg.se/
Postat av: Saris - foto&liv

Hej!



Mitt namn är Sara och skulle bli glad om du snabbt kika in på min blogg och kanske bara lämna en kommentar om du vill? Skriver om mitt liv och fotografering som jag har fotat själv, Kram!:)

2011-04-05 @ 14:06:45
URL: http://sarisfoto.blogg.se/
Postat av: Tilda

Fin blogg! Kika gärna in min =)

2011-04-05 @ 14:11:34
URL: http://tildajaremo.blogg.se/
Postat av: Rebecca

kikar in :)

2011-04-05 @ 14:15:53
URL: http://rebeckhaam.blogg.se/
Postat av: M E R E I

- okej :)!

2011-04-05 @ 14:26:50
URL: http://dajeroma.blogg.se/
Postat av: Jonna

Fin blogg.!

2011-04-05 @ 14:46:04
URL: http://jjonnnas.blogg.se/
Postat av: Mikishow

hej ;)

Kan du kommentera min senaste

ModellBild <3 Och skriva typ om du tycker

att den är fin eller ful eller annat ;) <3 Kram

2011-04-05 @ 14:49:25
URL: http://mikishow.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0